Menu Sluiten

IT On-site Support Engineer

  

Organisatie

Wij zijn op zoek naar een IT On-site Support Engineer om ons team te versterken!

Ben je een enthousiaste IT’er? Zou je graag werken bij onze klant, een wereldwijde speler in regio Kortrijk?

Tweemaal volmondig ‘JA!’? Lees dan zeker verder!

De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen a.d.h.v. certificaten en persoonlijke begeleiding, een informele bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief, een hecht team én de kans om een glimlach te toveren op het gezicht van eindgebruikers. Zo ziet je job als IT On-site Support Engineer bij ons eruit!

Functie

Waarin maak je als IT On-site Support Engineer het verschil?

Als IT On-site Support Engineer ben je verantwoordelijk voor een gevarieerd takenpakket:

 • Enerzijds ben je het eerste aanspreekpunt voor verschillende IT vragen en zorg je ervoor dat elke interne gebruiker een kwaliteitsvolle dienstverlening krijgt. Dit doe je door de gebruikers eerstelijns/tweedelijns ondersteuning te bieden via een ticketting-systeem. Je analyseert de inkomende oproepen, diagnosticeert het probleem en zoekt naar creatieve oplossingen. Indien nodig, draag je de oproep over naar collega’s met meer en/of specifieke expertise.

 • Anderzijds bied je ondersteuning over verschillende domeinen heen: gebruikersbeheer, patching, monitoring, software- en hardware installaties, installaties en beheer van laptops en mobile devices,…

 • Daarnaast ben je een contactpersoon voor externe partners en ondersteun je hen waar nodig bij het oplossen van problemen. Naast een goed contact met externe partners, werk je uiteraard nauw samen met je collega’s binnen de ICT afdeling. Je deelt informatie en zorgt voor een correcte documentatie waardoor een goede kennisoverdracht gerealiseerd wordt.

 • Tot slot word je betrokken bij algemene ICT projecten waarbij je het voortouw mag nemen in je eigen ICT projecten.

Functie-eisen

Wat heb je in huis?

Wij zoeken een communicatieve collega die enthousiast wordt van het uitpluizen en oplossen van technische/functionele problemen of vragen. Iemand die kickt op gebruikers vooruit helpen door het leveren van een kwaliteitsvolle service!

Bovendien:

 • Ben je in het bezit van een diploma Informatica, Multimedia of Communicatie of gelijkwaardig door ervaring/certificaten.
 • Heb je een eerste ervaring binnen IT Support.
 • Heb je een brede kennis van verschillende ICT-systemen en applicaties: Micorsoft, AD, Netwerken,…
 • Ben je een echte teamspeler.
 • Neem je een klantgerichte en geduldige houding aan.
 • Beschik je over een analytische en probleemoplossende mentaliteit.
 • Respecteer je procedures, documentatie en methoden.
 • Ben je stressbestendig, werk je gestructureerd en kan je prioriteiten stellen.
 • Spreek je vloeiend Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt.
 • Beschik je over een rijbewijs B.

Aanbod

Wat kan Next-ICT voor je betekenen?

Wij zijn een groeiend en mensgericht HR-bedrijf binnen ICT-consultancy. Als medewerker zal je in een familiale sfeer vertoeven waarbij de focus ligt op jou, als individu met zijn/haar persoonlijke noden en behoeftes.

Inzetten op een langdurige samenwerking met onze medewerkers en klanten dragen we hoog in het vaandel. Om dit te kunnen bewerkstelligen houden we reeds 12 jaar stellig vast aan onze 3 kernwaarden: openheid, eerlijkheid en wederzijds respect. Deze waarden leiden tot een open communicatie en persoonlijke aanpak in zowel onze samenwerkingen met onze medewerkers als onze klanten.

Naast onze familiale bedrijfscultuur bieden we jou volgend uitgebreid loonpakket aan:

 • Een aantrekkelijk bruto maandloon
 • Maaltijdcheques
 • Een maandelijkse netto vergoeding
 • Bedrijfswagen + tankkaart
 • GSM abonnement
 • Hospitalisatieverzekering
 • Een informele werksfeer met ruimte voor eigen initiatief.
 • De mogelijkheid tot persoonlijke ontplooiing.

Sollicitatie

Ga je ervoor?

Stuur dan je CV op naar jobs@next-ict.be. Voor meer informatie kan je terecht bij Elien Oomen via elien@next-ict.be. Je reactie wordt snel en vertrouwelijk behandeld.